top-image

Mario Trucker 2

Alapvetően ez egy egyszerű teherautós autós ügyességi játék, amely annyival nehezebb a szokásosnál, hogy pénzérméket kell gyűjtened a főszereplővel. Oszt ennyi! ;)

marios_teherautos.png

Mario Shopping Cart

Vicces versenyzős játék, ahol kedvenc játékfiguránk Márió egy bevásárlókocsiban versenyez a többiekkel. Előzd meg a többieket és nyerd meg a versenyt!

mario_cart.png

Go Kart Go Nitro

Rendkívüli a hasonlóság a Nintendo Wii-re megírt legújabb Mario Kart játékokkal és ez nem hátrány, hanem egyenesen jót tesz ennek az ingyenes online játéknak. Hiszen ilyen élvezetes, jól irányítható egyszerre szép grafikájú (igaz Shockwave player kell hozzá!) gokart versenyzős játékot nem igen találni a neten. Aki kedveli a Nintendós Mario Kart játékokat, feltétlenül próbálj ki ezt is. Nem fog benne csalódni!

gokart_nitro.png

Márió Traktoros játék

Ismét következzék egy nagyon jó traktoros játék, amelynek főszereplője ugyancsak Super Márió a köpcös brooklyni vízszerelő. Traktorra fel! Ezúttal egy piros traktort kell elvezetned, pénzérméket kell összegyűjtened és ügyelned kell arra, hogy az útközben összeszedett pénz ne vesszen el.

mario_traktor_jatek.png

Mario Tractor 2

Ha kipróbálnád magad milyen lehet a magasban ülve egy traktort vezetni, akkor pattanj Márióval a klasszikus zöld traktor nyergébe, azaz foglalj helyet az ülésben és robogj vele végig az úttalan utakon. Ez amúgy egy remek és egyszerűen játszható autós ügyességi játék, amelyben a főszereplő Super Márió és az ő traktora, így sorolható ez az alapvetően autós játék a máriós játékok közé.

marios_traktoros_jatek.png

Mario Monster Truck

Zúzz végig a pályákon Super Márióval és az ő speciálisan felkészített terepjárójával. Mindössze erről szól ez az egyszerű ingyenes online játszható flashjáték.

mario_monster_truck.png

Mario Street Fight

Klasszikus Street Fight játék, amelyben ki is más lehetne a főszereplő, mint Máriós és az ő barátai. Verd le az utcai harcok során az ellenfeled és legyél Te az utca királya....

mario_utcai_harcos.png

Mario Space Age 2

Hiába haladni kell a korral a népszerű vízvezeték szerelő Márió mostanra már az űrben dolgozik ebben a környezetben kell legyőznie az akadályokat és végigmenni vele az összes pályán ebben a Máriós játékban:

Mario Space Age 2 Játék

Sonic in Garden

Ebben az ügyességi játékban, amelynek főszereplője Sonic el kell kapnod a fent repkedő madarakat Sonic zöld golyójával és el kell kerülnöd vele a madarak által ledobált zöld golyókat..

Sonic in Garden Játék

Super Mario Moto Játék

Egy ilyen Máriós motoros játék már szerepelt a blogon, amikor is Márió Cross motorral zúzott végig a nehezebbnél nehezebb pályákon. Ezúttal Márió nagymotorra vált, hogy nagyobb sebességgel hajtson végig az egyre nehezedő terepeken:

Super Mario Moto Játék

New Super Chick Sisters

Ebben a Máriós játékban két csibe főszereplő közül választhatsz: Nugget az apró csibeburi és Chickette a nagyobb husi pipi közül. A mászkálós játékban a küzdelem pedig az éttermek jogaiért zajlik: Pamela Anderson és Ronald McDonald között :)

New Super Chick Sisters Mászkálós Játék

Tuper Tario Tros

Ilyen az amikor a Máriós játékokat a fejlesztő keresztezi a tetrisz játékkal: (M)Tarióval a szokásos feladataid vannak (mozgás a nyilakkal, ugrás/egyéb akció : "S" /"X"), azonban ha (M)Tario elakad, akkor a szóköz billentyű lenyomásával válthatsz másik nézetet és a tetrisz szerű játékban építhetsz (M)Tárió számára utat...

Tuper Tario Tros ingyenes márió játék

Mario Bros Racing Tournament

a játék célja: menj végig Márióval a pályákon, minél rövidebb idő alatt. A játékot a W, A, S, D gombokkal tudod irányítani.

Mario Bros Racing Tournament játék

Unfair Mario

Máriós játék a nehezebbik fajtából. Itt semmi sem az aminek látszik, utak elsüllyednek ha rálépsz, ha arany után kutasz nem biztos, hogy azt találsz. Jegyezd meg jól a csapdákat és kezd újra. Ez az egyetlen esélyed ;) Vigyázat nagyon nehéz!

Unfair Mario játék

Mario Miner

Mario most aranybányász! Gyűjts vele minden pályán annyi aranyat, amennyi szükséges. Minden pálya végén vehetsz eszközöket, amik segíthetnek a bányászásban.

Mario Miner

Super Mario Star Scramble

Egyszerű de annál élvezetesebb mászkálós játék Márióval. Ügyesség és némi logika is szükséges ahhoz, hogy egy-egy pálya végére érj.

Super Mario Star Scramble

Mario Tower Coins

Szokásos Máriós mászkálós játék: menj végig a pályákon Márióval, mozgás a nyilakkal, ugrás: szóköz (SPACE).

Mario Tower Coins játékok

Super Paper Mario

A régi idők Nintendós Máriós játékait idézi ez a kellemes hangulatú flashben megírt mászkálós játék.

Super Paper Mario játékok

Mario Jungle Adventure

a játék célja: kapd el a banánokat Márióval és juss el a kijáratig ebben a remek retró Máriós játékban

Mario Jungle Adventure játék

Super Mario Crossover Játék

Klasszikus retró Máriós játék. Válassz karaktert (nyilakkal) és kezdetét veheti a szintek bejárása. (mozgás nyilakkal, ugrás: Z/Y)

Super Mario Crossover Játékok

Sonic Moto

Menj végig a pályán Sonic-kal, szedd össze a karikákat és közben persze ne borulj fel a motoroddal.

Sonic Moto játék

Mario Kart

Leginkább a Mario Karthoz hasonló autós-versenyzős játék, bár Máriós és Luigi valamint a társak nem szerepelnek benne, de nagyon azt a hangulatot adja. A játék irányításához használd a nyilakat.

 

Hardest Mario

Mászkálós játék Márióval, amelyben az alkotó némi logikai feladványt is elrejtett, így nem csak ügyességre lesz szükséged, hanem némi feladatmegoldó képesség is szükséges ahhoz, hogy túljuss az egyes pályákon.

Hardest Mario játékok

Mario Defender


Hajigáld el az egérrel a várat támadó gonoszokat. Minden egyes sikeres várvédés után a kapott pontokból fejlesztheted a várat és a védelmet.

Mario Defender játékok

Super Mario Cross

Ebben a játékban Márióval motorozhatsz végig a pályákon, miközben ügyelned kell arra, hogy ne borulj fel és kerüld el az akadályokat. Mindez alatt pedig úgy kell menned, hogy minél több érmet összeszedj.

bottom-img
süti beállítások módosítása