top-image

Mario Bros Racing Tournament a játék célja: menj végig Márióval a pályákon, minél rövidebb idő alatt. A játékot a W, A, S, D gombokkal tudod irányítani.

Unfair Mario Máriós játék a nehezebbik fajtából. Itt semmi sem az aminek látszik, utak elsüllyednek ha rálépsz, ha arany után kutasz nem biztos, hogy azt találsz. Jegyezd meg jól a csapdákat és kezd újra. Ez az egyetlen esélyed ;) Vigyázat nagyon nehéz!

Mario Miner Mario most aranybányász! Gyűjts vele minden pályán annyi aranyat, amennyi szükséges. Minden pálya végén vehetsz eszközöket, amik segíthetnek a bányászásban.

Super Mario Star Scramble Egyszerű de annál élvezetesebb mászkálós játék Márióval. Ügyesség és némi logika is szükséges ahhoz, hogy egy-egy pálya végére érj.

Mario Tower Coins Szokásos Máriós mászkálós játék: menj végig a pályákon Márióval, mozgás a nyilakkal, ugrás: szóköz (SPACE).

Super Paper Mario A régi idők Nintendós Máriós játékait idézi ez a kellemes hangulatú flashben megírt mászkálós játék.

Mario Jungle Adventure a játék célja: kapd el a banánokat Márióval és juss el a kijáratig ebben a remek retró Máriós játékban

Super Mario Crossover Játék Klasszikus retró Máriós játék. Válassz karaktert (nyilakkal) és kezdetét veheti a szintek bejárása. (mozgás nyilakkal, ugrás: Z/Y)

Sonic Moto Menj végig a pályán Sonic-kal, szedd össze a karikákat és közben persze ne borulj fel a motoroddal.

Mario Kart Leginkább a Mario Karthoz hasonló autós-versenyzős játék, bár Máriós és Luigi valamint a társak nem szerepelnek benne, de nagyon azt a hangulatot adja. A játék irányításához használd a nyilakat.  

bottom-img
süti beállítások módosítása