top-image

Mario Space Age 2 Hiába haladni kell a korral a népszerű vízvezeték szerelő Márió mostanra már az űrben dolgozik ebben a környezetben kell legyőznie az akadályokat és végigmenni vele az összes pályán ebben a Máriós játékban:

Sonic in Garden Ebben az ügyességi játékban, amelynek főszereplője Sonic el kell kapnod a fent repkedő madarakat Sonic zöld golyójával és el kell kerülnöd vele a madarak által ledobált zöld golyókat..

Super Mario Moto Játék Egy ilyen Máriós motoros játék már szerepelt a blogon, amikor is Márió Cross motorral zúzott végig a nehezebbnél nehezebb pályákon. Ezúttal Márió nagymotorra vált, hogy nagyobb sebességgel hajtson végig az egyre nehezedő terepeken:

New Super Chick Sisters Ebben a Máriós játékban két csibe főszereplő közül választhatsz: Nugget az apró csibeburi és Chickette a nagyobb husi pipi közül. A mászkálós játékban a küzdelem pedig az éttermek jogaiért zajlik: Pamela Anderson és Ronald McDonald között :)

Tuper Tario Tros Ilyen az amikor a Máriós játékokat a fejlesztő keresztezi a tetrisz játékkal: (M)Tarióval a szokásos feladataid vannak (mozgás a nyilakkal, ugrás/egyéb akció : "S" /"X"), azonban ha (M)Tario elakad, akkor a szóköz billentyű lenyomásával…

bottom-img
süti beállítások módosítása